Velkommen til Bergsala

Bergsala-koncernens moderselskab, Bergsala Holding AB, samt datterselskaberne Bergsala AB, Bergsala Handic AB, Bergsala SDA AB er placeret i Kungsbacka, syd for Gøteborg i Sverige.

Koncernen har cirka 50 ansatte og der omsættes for lidt over en milliard svenske kroner om året. Bergsala Holding er desuden engageret i en eksklusiv række virksomheder i selskab med engagerede medejere, som brænder for sine produkter og forretningsområder. Disse interesseselskaber omsætter tilsammen for over 500 millioner svenske kroner og har omkring 80 ansatte tilsammen.

Bergsala-koncernen præges naturligvis af Nintendo, som udgør hovedparten af virksomheden, men ud over Nintendos egne produkter arbejdes der også med andre spændende produkter, varemærker og foretagender, som man kan læse mere om her på denne hjemmeside.

Bergsala AB blev grundlagt i 1976 og allerede i 1981 indledtes samarbejdet med Nintendo, så virksomheden er dermed Nintendos ældste samarbejdspartner udenfor Japan. Geografisk dækkes hele Norden og de baltiske stater. Bergsala har kontorer i både Danmark, Finland og Norge.

Bergsala Handic AB blev grundlagt i 1988 og er først og fremmest virksomt indenfor hjemmeelektronik og kommunikationstilbehør.

Bergsala SDA AB blev grundlagt i 2015 og producerer samt importerer hjemmeelektronik til det nordiske marked. Fokus er på elektroniske husholdningsprodukter under eget varemærke, Havsö, og på belysningsprodukter under varemærket Lighting by Havsö.

Gennem Bergsalas interesseselskaber dækkes et virksomhedsområde, som strækker sig fra udvikling af spilidéer, markedsføring og distribution til salg af færdige spil både via download fra nettet og på traditionel vis. Man kan læse mere om alt dette her på hjemmesiden og naturligvis også på selskabernes egne hjemmesider.

Organisation

bergsala holding 2018 01