Skip to main content

Nintendo

Bergsala AB, der er Nintendos ældste eksportpartner, har distribueret spændende innovationer siden 1981. Alt fra Game & Watch, NES og SNES til Wii og New Nintendo 3DS XL, der har givet en ny dimension til gaming. Og nu, Nintendo Switch-systemet, der er lige så god i stuen foran en stor tv-skærm som til håndholdt spil på farten.

Nintendo Co., Ltd. med hovedsæde i Kyoto, Japan, har skabt varemærker, der er blevet kendte navne i hele verden, herunder Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™ gennem sine hardware- og softwareprodukter.

Nintendo sigter mod at levere unikke, intuitive og underholdende oplevelser til alle ved at fremstille og markedsføre videospil som konsollerne i Nintendo Switch™-familien, udvikle og drive applikationer til smart-enheder, og samarbejde med partnere om et udvalg af andre underholdningsinitiativer såsom visuelt indhold og forlystelsesparker.

Nintendo har solgt mere end 5,1 milliarder videospil og over 800 millioner hardwareenheder på verdensplan. Fra lanceringen af Nintendo Entertainment System™ for mere end 30 år siden til i dag og ind i fremtiden er Nintendos fortsatte mission at skabe unik underholdning, der får folk over hele verden til at smile.

Det helejede datterselskab, Nintendo of Europe, med hovedsæde i Frankfurt i Tyskland, fungerer som hovedkvarter for Nintendos aktiviteter i Europa.