AMO Toys Scandinavia

AMO Toys Scandinavia A/S er en selvstændig distributør af legetøj og licensprodukter til børn. Firmaet har eksisteret siden 2013 som en joint-venture mellem AMO oy, Bergsala AB og Henrik Mathiasen, hvilket samler mere end 100 års erfaring fra branchen til ét førende legetøjsselskab.
Virksomheden har hovedsæde i Aarhus, Denmark, med salgskontorer i Norge og Sverige.

AMO Toys Scandinavia markedsføre og distribuere en lang række brands og legetøjsprodukter til det skandinaviske marked, som alle er ganske nøje udvalgt efter den bedste legeværdi, kvalitet og ikke mindst sikkerhed.
Vores sortiment indeholder en lang tække førende legetøjsbrands og licensprodukter såvel som vores egne populære private label linjer.

AMO Toys Scandinavia A/S har et tæt samarbejde med vores partner og medejer AMO Oy og tilbyder vores kunder en samlet nordisk løsning.

Bergsala AB

Bergsala AB, med datterselskaber Bergsala AS (Norge), Bergsala A/S (Danmark) og Oy Bergsala AB (Finland), arbejder udelukkende med at distribuere og markedsføre Nintendo-produkter.

Bergsala AB, der er Nintendos ældste eksportkunde, har siden 1981 distribueret en lang række spændende innovationer. Alt fra Game & Watch, NES og SNES til konsollen for hele familien, Wii, og den supermoderne New Nintendo 3DS XL, som bogstaveligt talt tilfører spillet en ekstra dimension. Seneste lancering er Nintendo Switch-systemet, som kan spilles hvor som helst og når som helst og med hvem som helst!

Læs mere om Nintendo på den officielle danske hjemmeside.

Bergsala Handic

Bergsala Handic AB importerer og markedsfører flere kendte varemærker over hele Norden. Fokus ligger på forskellig slags elektronik såsom tv, tv-tilbehør, telefontilbehør, kommunikations- og navigationsudstyr.

Bergsala Holding

Bergsala Holding AB er hele Bergsala-koncernens moderselskab.

Foretagendet deler kontor med Bergsala AB, Havsskatten AB og Bergsala Handic AB. Kontoret er beliggende strategisk nær E6’eren og koncernens hovedlager.

Bergsala Holding repræsenterer også koncernen i delejede selskaber, de såkaldte joint ventures.

Bergsala SDA

Bergsala SDA AB fremstiller og importerer forbrugerelektronik til det nordiske marked.
Fokus er på elektroniske husholdningsapparater til hjemmet under eget varemærke, Havsö.

Image & Form

Image & Form er en spiludvikler i Gøteborg. Foretagendet har udviklet et stort antal børnespil til pc/Mac samt Nintendo DS. Image & Form fokuserer nu på applikationer og spil til smartphones og andre håndholdte enheder. Både tidligere og nyere produktioner har vundet nomineringer og priser.

Læs mere om Image & Form på den officielle hjemmeside.

OnTopGames

OnTopGames AB er et selskab som ejes sammen med Lasse Kronér (svensk tv-vært og musiker). Foretagendets hovedformål og fokus er at virkeliggøre spilidéer; at løfte dem fra at være bare idéer til at være færdige spiloplevelser.

For mere information om OnTopGames send venligst en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rising Star Games

Rising Star Games Ltd. (RSG) er en udgiver baseret i Europa med datterselskab i USA og Asien, der udgiver spiltitler til spilkonsoller fra både Nintendo, Sony og Microsoft. Fokus ligger på japanske spil og RSG har udgivet over 50 titler, blandt andet den populære Harvest Moon-serie, Little King's Story og No More Heroes.

Læs mere om RSG på den officielle hjemmeside.

Zoink

Zoink er en virksomhed i Gøteborg, der arbejder med stort set alle former for multimedier og med særlig fokus på spiludvikling med specielle figurer og storytelling. Zoink har vundet flere priser for sine spil.

Læs mere om Zoink på den officielle hjemmeside.