Audio-Technica

I 1962 grundlagdes Audio-Technica i Tokyo, Japan. I 1974 kom deres første hovedtelefoner. Siden er de vokset til at blive en af de større (i øjeblikket markedsførende i Japan) og mest ansete producenter af kvalitative hovedtelefoner, forstærkere, pladespillere og lydprodukter for professionelle og almindelige forbrugere.

Bergsala Handic markedsfører og sælger Audio Technicas forbrugerprodukter. Læs mere om Audio-Technica på den officielle hjemmeside.

Cobra

Cobra Electronics er en omfattende producent af kommunikationsudstyr. Produktsortimentet omfatter avanceret radioudstyr til maritimt brug, som kan anvendes til alt fra hverdagskommunikation til livsvigtig livline i nødsituationer. I sortimentet har de også de populære PMR-radioer, som først og fremmest anvendes af familier, børn og alle med en aktiv fritid.

Cobras målrettede strategi er at være markedsførende indenfor deres respektive produktområde.

Handic

Handics produkter udvikles med formålet ”hjemmeelektronik tilpasset det skandinaviske marked til rimelige priser”. Produkterne produceres i Fjernøsten og Tyrkiet, men vi er med til at designe og udvikle dem, så de passer bedst til vores forhold i Norden. Vi er hele tiden på udkig efter udvidelse af vort sortiment og vi har i dag vidtgående relationer med dygtige producenter indenfor LCD/LED TV, Audio, Marin, 12-Volt, Telecom m.m.

Havsö

Varemærket Havsö er skabt med skandinavisk islæt til det nordiske marked.

Havsö står for det naturlige liv, fra gåturen ved havets klipper, hvor vinden fejer gennem dit hår og harmonien træder i kraft, til dit hjem, hvor Havsös produkter gør dit liv lidt lettere på en sikker, elegant og praktisk måde.

"Havsö – dit naturlige valg"

Nintendo

Nintendo er en verdensførende leverandør af fantastiske stationære og håndholdte spilkonsoller. Fokus hos Nintendo har altid været på oplevelsen og spilglæden, en kombination, der er uovertruffen og som har haft stor succes gennem årene. Nintendo er mest kendt for sine utroligt populære varemærker såsom Super Mario, Zelda og Metroid, men også for sine innovative spilkonsoller, der i flere tilfælde har omdefineret spilbranchen.

Læs mere om Nintendos spil og konsoller på den officielle danske hjemmeside

Nordic Game Supply

Nordic Game Supply er en uafhængig distributør af pc- og tv-spil samt tilhørende produkter. Nordic Game Supply leverer produkter til mere end 1500 butikker i Nordeeuropa og har flere velrenommerede partnere, blandt andet Turtle Beach, Take 2, 2K Games, Bethesda og Konami.

Læs mere om Nordic Game Supply på den officielle hjemmeside.