Velkommen til Bergsala

I Kungsbacka ligger koncernens moderselskab Bergsala Holding AB, Bergsala AB, Bergsala Handic AB samt selskabet til fælles administration og ejendomsforvaltning, Bergsala Administrationsservice AB.

Koncernen har cirka 50 ansatte og der omsættes for lidt over en milliard svenske kroner om året.

Virksomheden præges selvfølgelig af Nintendo, som udgør hovedparten af virksomheden, men ud over Nintendos egne produkter arbejdes der også med andre spændende produkter, varemærker og foretagender, som man kan læse mere om her på denne hjemmeside.

Bergsala AB blev grundlagt i 1976 og allerede i 1981 indledtes samarbejdet med Nintendo og virksomheden er dermed Nintendos ældste samarbejdspartner udenfor Japan. Geografisk dækkes hele Norden og de baltiske stater.

Bergsala Handic AB blev grundlagt i 1988 og er først og fremmest virksomt indenfor hjemmeelektronik og kommunikationstilbehør.

Ud over de helejede selskaber har Bergsala en udsøgt række interessante selskaber sammen med engagerede delejere, der virkelig brænder for deres produkter og forretningsområde. Tilsammen dækkes et virksomhedsområde, som strækker sig fra udvikling af spilidéer, markedsføring og distribution til salg af færdige spil både via download fra nettet og på traditionel vis. Man kan læse mere om alt dette her på hjemmesiden og, selvfølgelig, på selskabernes egne hjemmesider.